Ontwerp je eigen kraan

Ontwerp je eigen kraan

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 25-09-2014

Hansgrohe , douche-en kranenspecialist schrijft voor de 5de keer de Hansgrohe Design Prize uit. De ontwerpwedstrijd is bedoeld voor voor designstudenten en young professionals. De organisatie van de wedstrijd is in handen van de design experts van het International Forum Design (iF), die al jarenlang ervaring hebben op het gebied van designwedstrijden.

Ontwerpers zijn uitgenodigd om voor het thema “Efficient Water Design: Small Space – Big ShowerPleasure” creatieve als duurzame badkamerconcepten in te sturen.

Een jury van meerdere experts bepaalt wie het prijzengeld van  5.000 euro ontvangt en uitgenodigd wordt voor de tweedaagse prijsuitreiking in Hamburg. Voor de  volgende categorieën  kunnen concepten worden aangemeld :

  • Bathroom / Wellness
  • Survival + emergency / Eco Solutions
  • Print media
  • Digital media

Deelname aan de wedstrijd is gratis en kan nog tot 15 december 2014 via: https://ifdesign.de/hansgrohe_index_d.

Alle winnende inzendingen zullen op meerdere manieren worden gedocumenteerd en gepresenteerd: op de iF online exibition, de iF design app en de iF design exhibition Hamburg.

Hansgrohe

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.