Open call RAUM: Living Apart Together

Prijsvragen

Open call RAUM: Living Apart Together

Door: Petra Starink | 06-05-2020

Stadslab RAUM is op zoek naar creatieve makers voor de open call ‘Living Apart Together’. Architecten, ontwerpers en kunstenaars worden gevraagd om een installatie te bedenken voor de publieke ruimte waarbij anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd. Voorstellen kunnen tot 1 juni worden ingezonden.

Sociale eenzaamheid

De 1,5 meter-samenleving lijkt de komende tijd nog wel van kracht te blijven. Omdat het culturele leven stil staat en mensen thuis blijven en werken hebben steeds meer mensen last van sociale eenzaamheid.

Installaties geschikt voor plein van RAUM of in woonwijk

RAUM kijkt naar voorstellen die geschikt zijn voor het plein van RAUM, of in een mobiele vorm waar mensen opgezocht kunnen worden in de publieke ruimte van de wijk. Het plan moet toegankelijk zijn voor een zeer brede doelgroep en als de installatie in verbinding staat met een virtuele omgeving, is dat een pré. Voor de uitvoer wordt professionele begeleiding aangeboden en een budget en honorarium beschikbaar gesteld. Alle geselecteerde makers krijgen uiterlijk 16 juni een uitnodiging, daarnaast maakt RAUM op basis van de ingezonden voorstellen een selectie, waarmee er een expositie komt vanaf december 2020 tot aan het voorjaar van 2021.

Lees ook:

Open call: Living Apart Together

Inzendtermijn: Tot en met 1 juni 2020 om 18:00 uur
Locatie expositie: RAUM, Berlijnplein 520, Utrecht
Meer informatie is te vinden op de website van RAUM

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.