Speels beton

Speels beton

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 26-06-2012

De openbare ruimte is voor en van ons allemaal; voor iedereen toegankelijk en door iedereen te gebruiken. Maar we willen ons er wel prettig en veilig voelen. De beleving van de openbare ruimte is dus van groot belang. Hoe de openbare ruimte is ingevuld en vorm gegeven is medebepalend hoe wij het ervaren.

Toepassing van beton

Het Cement&BetonCentrum is binnen het kader van de Ideeënprijsvraag In de kiem gescoord – Speels beton op zoek naar ideeën die een stimulans kunnen geven aan de innovatie in ontwerp en toepassing van beton als functie in de openbare ruimte.

Ideeën kunnen betrekking hebben op geheel nieuwe product en toepassingen, maar ook op verbeteringen van bestaande producten en toepassingen al of niet in combinatie met andere technieken. Denk bijvoorbeeld aan aankleding van de openbare ruimte, verhardingstoepassingen, kleuren, structuren, verlichting e.d. Verlies echter het gebruik van beton daarbij niet uit het oog.

Inzenden

Heb je een innovatieve bijdrage voor de beleving van de openbare ruimte? Doe dan mee met deze prijsvraag. Het beste idee wordt beloond met een voucher ter waarde van € 5.000,- voor onderzoek of advies voor verdere ontwikkeling van het idee.

De deadline voor de inzending is 18 november 2012. De uitslag wordt bekend gemaakt op vrijdag 18 januari 2013 op een bijeenkomst tijdens InfraTech 2013 in Rotterdam. De ideeënprijsvraag ‘In de kiem gescoord’ is een jaarlijks terugkerende prijsvraag, bedoeld om innovatie in betonontwikkeling te stimuleren. Thema van de vierde editie (2012) is Speels beton. De prijsvraag is een initiatief van het Cement&BetonCentrum.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.