Start Reynaers Projectprijs 2021

Prijsvragen

Start Reynaers Projectprijs 2021

Door: Petra Starink | 09-11-2020

Welk project gaat de Reynaers Projectprijs 2021 winnen? Voor de 23e keer gaat de zoektocht naar projecten waarin aluminium gevelelementen van Reynaers zijn gebruikt van start. Architecten, gevelbouwers, aannemers en investeerders kunnen een project aanmelden tot en met 29 januari 2021. Afgelopen editie won Villa S in Lieshout, een moderne gevelboerderij ontworpen door Tenback de Groof. Gruijters Aluminium maakte de aluminium ramen en deuren.

Systemen van Reynaers

’Ook in dit jaar zijn we op zoek naar projecten waarin de systemen van Reynaers zijn gebruikt‘’ vertelt Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager van Reynaers. Het maakt me trots architecten zo creatief omgaan met aluminium en de technische kennis van gevelbouwers zo hoog is. Zij dagen ons namelijk uit om de grenzen op te zoeken, om onze systemen en diensten steeds verder te verbeteren. Samen maken we gebouwen waar mensen willen wonen, werken en recreëren.

Villa S in Lieshout

Vakjury en publieksjury

De projectprijs maakt gebruik van een vakjury die de inzendingen beoordeelt en 10 projecten nomineert. Van de genomineerde projecten wordt een video gemaakt waarin de architect een korte toelichting geeft op zijn ontwerp en het gebruik van aluminium in de gevel. Samen met een fotoreportage en een projectartikel biedt dat de mogelijkheid om de projecten goed te beoordelen. Het publiek kan online stemmen op de genomineerde projecten. Het project met de meeste stemmen wint 2.500,00 euro.

Goed architectuur- doel

Sinds 2012 is er ook een goed architectuur-doel verbonden aan de Reynaers Projectprijs. Van der Looij: ”Onze passie voor architectuur koppelen we aan een goed doel dat in overleg met de winnaar wordt uitgekozen. Aan dat doel doneren we 2.500,00 euro.” 

Bekijk hier de eerdere winnaars van de Reynaers Projectprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.