VKG Architectuurprijs

VKG Architectuurprijs

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 08-08-2011

U kunt zich  inschrijven voor de  VKG Architectuurprijs en de VKG Renovatieprijs 2011. De prijs wordt ieder jaar door de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op esthetische wijze onderdeel uitmaken van het ontwerp.

 

Architectuurprijs 2011

Deze prijs is vooral bedoeld voor architecten of ontwerpers die onlangs een project hebben gerealiseerd waarbij de kunststof gevelelementen op een creatieve wijze in het ontwerp zijn ingepast. Aan deze prijs is een geldbedrag van 7.000 euro verbonden.

Renovatieprijs 2011

Nu renovatie steeds vaker deel uitmaakt van het takenpakket van ontwerpers en fabrikanten wordt ook meer gebruik gemaakt van kunststofoplossingen in voor- en naoorlogse woonwijken en industrieel erfgoed. In tegenstelling tot de VKG Architectuurprijs mogen voor deze prijs ook projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en aannemers projecten insturen. De winnaar gaat met een geldbedrag van 3.000 euro naar huis.

Publieksprijs 2011

In deze prijs is de eindgebruiker aan het woord. Uit alle ingezonden projecten voor bovenstaande prijzen worden door de vakjury vijf projecten genomineerd. Vanaf eind september kan het publiek via de VKG site stemmen op haar favorieten.

Insturen van projecten kan tot 11 september. De winnaars worden op 15 november in LP2 in Rotterdam bekend gemaakt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.