WoodChallenge 2014

Prijsvragen

WoodChallenge 2014

Door: Petra Starink | 09-01-2014

Tot 15 september 2014 kunnen studenten een ontwerp, toepassingsvorm, product of techniek insturen waarin hout de hoofdrol speelt. De hoofdprijs is € 1.000 ,- en de WoodChallenge 2014 bokaal. Het winnen van de prijs betekent veel aandacht in de media en jezelf onder de aanbracht brengen van toekomstige werkgevers en opdrachtgevers.

Deelnemen

De studentenhoutprijs staat open voor de studies Bouwkunde en Civiele Techniek aan Technische Hogescholen en Universiteiten, en voor opleidingen zoals Technische Bedrijfskunde, Architectuur, Milieukunde en Biochemie.

Inzendingen

De jury wil graag liefde en passie voor het product hout zien. Durf  en visie zijn heel belangrijk.   Daag jezelf uit en zet hout op een vernieuwende manier positief in de spotlights. Naast durf en visie kijk de jury naar techniek, vormgeving, praktische uitvoerbaarheid, consistentie in ontwerp en uitvoering, maar ook in hoeverre je rekening houdt met maatschappelijke ontwikkelingen zoals de vermindering van milieueffecten.

De inzending heeft betrekking op een onderzoek of project uit de studiejaren 2012/2013 en 2013/2014. Daarnaast ben je als student en begeleidend docent verbonden aan een Nederlandse onderwijsinstelling.

Op  individuele basis deelnemen is mogelijk , maar ook in groepsverband. De jury houdt rekening met het onderwijsniveau (mbo, hbo of wo) en het studiejaar. Alle inzendingen hebben gelijke kans om te winnen. Meedoen aan de WoodChallenge betekent jezelf en je werk onder de aandacht brengen van toekomstige werkgevers en mogelijke opdrachtgevers. Het is een verrijking van je CV en dé opstap naar een succesvolle carrière.

Meer informatie over de studentenprijsvraag kunt u vinden op www.woodchallenge.

Foto: De trekkershut Trek-In. De tweede prijs van 2011, gewonnen door 6 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.