WoodChallenge

WoodChallenge

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 24-05-2012

Welke student gaat de uitdaging aan? Centrum Hout nodigt studenten uit om vernieuwende technieken, concepten en ontwerpen waarin hout de hoofdrol speelt in te sturen voor 1 september 2012.

Een deskundige vakjury kiest uit de inzendingen welke student de felbegeerde WoodChallenge trofee en 1.000,- euro in ontvangst mag nemen. Winnen brengt studenten volop in de belangstelling van de vakmedia, toekomstige werkgevers en opdrachtgevers: dé opstap naar een succesvolle carrière in het hout.

Studentenprijsvraag WoodChallenge staat open voor de studies Bouwkunde en Civiele Techniek aan Technische Hogescholen en Universiteiten, maar ook voor alle andere technische opleidingen zoals Technische Bedrijfskunde, Architectuur, Milieukunde en Biochemie. Ook studenten van relevante mbo-opleidingen worden van harte uitgenodigd mee te doen. De inzending moet betrekking hebben op een onderzoek of project uit het studiejaar 2011/2012. Deelname is mogelijk op individuele basis, maar ook in groepsverband. Inschrijven kan tot 1 september. Download het inschrijfformulier en de voorwaarden op www.woodchallenge.nl.

De vakjuryjury bestaat uit Els Zijlstra (directeur Materia), Jan de Jong (TNO Bouw en Ondergrond), René van Zuuk (René van Zuuk Architekten en hoogleraar Architectonisch Ontwerpen TU Eindhoven), Hans de Groot (hoofdredacteur Het Houtblad) en Peter Fraanje (directeur NVTB). Eric de Munck van Centrum Hout fungeert als secretaris. De jury wordt voorgezeten door Arnold Koomen (algemeen directeur Koninklijke Jongeneel BV). De jury is dit jaar op zoek naar liefde en passie voor het product hout. Ook is durf en visie belangrijk. Daag jezelf uit en zet hout op een vernieuwende manier positief in de spotlights.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

2 Reacties Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.