Nieuwe boardrooms beleggingsmaatschappij

Nieuwe boardrooms beleggingsmaatschappij

Project kort
Door: Redactie ArchitectuurNL | 05-12-2008

De directie van een beleggingsmaatschappij in aandelen, wilde een zelfbenoemd ‘poweroffice’. i29 l interior architects en Eckhardt &Leeuwenstein, de bureaus die samen aan het project hebben gewerkt, hebben dit in beeld gebracht door elk directielid op een speelse manier op een voetstuk te plaatsen.

Alle boardrooms zijn uitgevoerd in eenzelfde totaalconcept. Werkplekken worden gemarkeerd door grote ronde lampenkappen. Elke lamp, aan de binnenzijde goud gespoten, lijkt licht- en schaduwvlekken door de ruimte te werpen. Hierdoor ontstaat een spel van gouden ovalen en hoekige kasten en bureaus die als contrast zijn uitgevoerd in zwart essen. Op de vloer is het patroon ook doorgevoerd, waarbij afwisselend licht en donkergrijs tapijt is ingesneden. Dit bakent gelijk de afzonderlijke werkplekken af.

In combinatie met de witte marmer vloer en lambrizering loopt eenzelfde schaduwpatroon in zilver over de bar en stoffering in de algemene ruimte. Hier kunnen presentaties worden gehouden met de integreerde flatscreen in de bar. In elke bank zit data aansluiting zodat hier ook informeel gewerkt kan worden. Alle bestaande muren, plafonds en ornamenten zijn wit geschilderd.

Bron: i29 l interior architects     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.