Vloeroplossingen van IVC Commercial

Vloeroplossingen van IVC Commercial

Door: Marketing | 17-11-2020

IVC Commercial is een wereldspeler in het ontwerpen en produceren van vloeroplossingen, waaronder tapijttegels, luxe vinyltegels (LVT) en heterogeen vinyl. Als commerciële divisie van IVC Group maken wij vloeren voor gebruik in zakelijke, openbare en particuliere omgevingen. Met 1.800 medewerkers, 10 productiesites in Europa, Rusland en de VS en een capaciteit van 180.000.000 m² per jaar is IVC Group ’s werelds snelst groeiende vloerenbedrijf.

Vloeroplossingen voor elk commercieel interieur

We verbeteren de productiviteit en het welzijn door middel van vloeroplossingen die met de toekomst voor ogen zijn ontwikkeld en die productieve werkplekken creëren, de winkelervaring naar een hoger niveau tillen, een huis omtoveren tot een thuis, de basis leggen voor onderwijs en uitblinken in hygiëne, slipweerstand en stijl. Wat het project ook is, IVC Commercial heeft een vloeroplossing die aan de behoeften voldoet. We gaan verder dan vloeren om kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid te bieden in elke sector. Onze vinylvloeren en tapijttegels zijn geschikt voor elke toepassing. Zie ook onze video

Uw vertrouwen winnen door verantwoordelijkheid te nemen

Bij IVC Commercial gaan we op zoek naar wat voor u belangrijk is en maken we dat ook belangrijk voor ons. Door uw behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden voor uw uitdagingen, verdienen we uw vertrouwen en maken we het leven van uw klanten beter door de acties die we ondernemen. Met onze vloeren die zijn ontworpen om een positieve impact te hebben op het welzijn en de productiviteit, helpen we u omgevingen te creëren die voldoen aan de behoeften van uw klanten.

Betaalbaar spannende ruimtes creëren

Volgens ons moet een goed ontwerp mogelijk zijn voor alle commerciële en gemeentelijke interieurs en daarom ontwikkelen we oplossingen die betaalbaarder en gemakkelijker te implementeren zijn. Door vloeren te maken die boeiende omgevingen creëren door middel van een goed ontwerp en hoge prestaties, terwijl ze waarde bieden en innovatieve manieren voor een eenvoudigere installatie, helpen we u om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.

Verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op de planeet

Als onderdeel van onze ambitie om tegen 2040 zero impact te bereiken, zijn de acties die we ondernemen stappen in de richting van dit doel. Op het gebied van ontwerp, productontwikkeling en geavanceerde productie doen we meer om een circulaire aanpak te ontwikkelen voor de toekomst. Van een 100% Europese toeleveringsketen en het gebruik van hernieuwbare energie uit ons eigen windpark tot producten gemaakt met gerecycled materiaal uit de grootste PVC-recyclagefabriek in de industrie waarmee we zelfs de impact van de installatie elimineren. Op die manier gaan we voor een circulaire toekomst.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.