Buitenmeubilair Tropez

Buitenmeubilair Tropez

Things of Beauty
Door: Petra Starink | 12-03-2013

De nieuwe creaties uit de Gandiablasco collecties zijn geschikt voor gebruik in elke omgeving, en dat het hele jaar door. Ontwerper Stefan Diez van de collectie ‘ Tropez’  beschouwt de wereld van buitenmeubilair op een pretentieloze en ongedwongen manier, een beetje zoals een gaasvlieg die met gemak zou landen in een tuin.

Een collectie die wordt gekenmerkt door haar ongedwongen aspecten en flexibel karakter, geïnspireerd door de sportwereld uit de jaren ’20 en ’30. Dankzij de welbekende elegante zeilboten en handgemaakte tennisrackets, brengt Tropez het comfort van binnenmeubelen naar buiten. De basisconstructie met een plaat die op een geperst aluminium profiel is geplaatst, laat toe er verscheidene elementen op aan te sluiten wat een grote mate van flexibiliteit biedt. Dit lichte karakter verschaft een bijzondere identiteit aan architecturale en niet architecturale landschappen.

Gemaakt van thermisch gelakte aluminium profielen en een porseleinen tafelblad. Deze uitgebreide collectie is samengesteld uit verschillende stukken waaronder een bed, chaise longue, stoel met armsteun, sofa’s en modulaire sofa’s, poefs, hoge en lage tafels, een kruk en bankjes. Verkrijgbaar in wit, zand en zwart. De bekleding is afneembaa en de verscheidenheid aan kleuren is groot.

Voor meer informatie kijk op de website van gandiablasco.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.