Red Dot Awards voor radiatoren

Things of Beauty

Red Dot Awards voor radiatoren

Door: Petra Starink | 11-07-2013

Jaga heeft twee Red Dot Awards in ontvangst genomen voor de radiatoren Scape DBE en Jaga Freedom. De jury prees het ontwerp van de radiatoren die hedendaags design combineren met top technologie. Beide Jaga toestellen zijn namelijk zeer geschikt voor lage temperatuurverwarming. Red Dot is een gerenommeerde internationale onderscheiding voor producten en productontwerp.

De Scape DBE radiator heeft een vernuftig modulair systeem dat uit verschillende voor- en achterzijden bestaat. Die kunnen op een gevarieerde manier aan elkaar geschakeld worden tot een eigen patroon.

Technologie en design gaan hand-in-hand bij de Jaga Freedom. De modulaire behuizing is gebaseerd op een licht golvend, dubbelwandig profiel uit gerecycled aluminium. Hij heeft een strak aluminium rooster met zwarte rubberen inlegstrip.

De Red Dot Award wordt jaarlijks uitgereikt door een professionele jury van architecten en ontwerpers en is wereldwijd een belangrijke en prestigieuze prijs voor industrieel ontwerp. De jury beoordeelt de producten onder meer op innovatie, originaliteit en kwaliteit. De editie van 2013 had 4.662 inschrijvingen van ongeveer 1.865 bedrijven, designers en architecten uit 54 landen.

Voor meer informatie kijk op de website van Jaga

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.