Tapijt gebasseerd op kleurenpalet Le Corbusier

Tapijt gebasseerd op kleurenpalet Le Corbusier

Things of Beauty
Door: Petra Starink | 22-04-2013

Via Leoxx zijn de geweven voerbedekkingen van Anker nu in Nederland verkrijgbaar. De unieke tapijtcollectie op basis van het kleurenpalet van Le Corbusier zijn nu verkrijgbaar.

Anker-Teppichboden excelleert in het vervaardigen van geweven tapijten en heeft hier al een paar honderd jaar ervaring in”, aldus Leo Nekeman, algemeen directeur van Leoxx. “Anker was al verkrijgbaar in Nederland, maar door onze samenwerking zijn de weefproducten beter toegankelijk en prijstechnisch interessanter. Een uitkomst voor wie zoekt naar geweven tapijten die in innovatie, duurzaamheid en kwaliteit uitblinken. We merken dat vooral architecten en professionele inrichters hier grote behoefte aan hebben.

Nieuw is de perlon Rps LCS gebasseerd op het wereldberoemde kleurenpalet van Le Corbusier. Anker heeft hiervoor de wereldwijde exclusieve rechten bemachtigd bij de Zwitserse stichting LesCouleurs. De collectie, bekroond met de ‘red dot award product design 2013’, is opgebouwd uit 63 polychromiekleuren die allemaal perfect te combineren zijn. De collectie, bekroond met de ‘red dot award product design 2013’, is opgebouwd uit 63 kleuren die allemaal perfect te combineren zijn.

Voor meer informatie kijk op de website van leoxx.nl

 Bekijk hier de video over de collectie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.