Tres Tintas Barcelona

Things of Beauty

Tres Tintas Barcelona

Door: Petra Starink | 10-03-2016

Onder de naam Tres Tintas Barcelona biedt Van Sand een behangcollectie aan die gebaseerd is op de oorspronkelijke behangcollecties van dit bedrijf. De meer dan tien collecties zijn zowel esthetisch als technisch gerestyled en volgens de ontwerpers verfrissend en innovatief.

Behangwinkel Barcelona

De oorsprong van Tres Tintas Barcelona gaat terug naar 2004. Tijdens een familiediner van de Bermejo’s ontstond het idee om iets nieuws te creëren. Vader en drie zonen besloten de klanten, van hun reeds bestaande behangwinkel in Barcelona, eenvoudigere en innovatievere producten aan te bieden, die verfrissend waren. ‘Iets nieuws’ betekende niet dat de familie wilde breken met alles. De oude collectie is esthetisch als technisch gerestyled waardoor deze toepasbaar is geworden in de huidige moderne tijd.

Zijderoutes

Momenteel biedt Tres Tintas Barcelona meer dan tien behangcollecties aan met onder andere de collectie Journeys, langs verschillende landschappen en steden en de collectie Silk Road leidt je langs de wereldberoemde zijderoutes.

Van Sand, Zoetermeer
www.vansand.nl
www.bouwproducten.nl– infonummer 250746

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.