Wollige lampen

Wollige lampen

Things of Beauty
Door: Petra Starink | 11-04-2013

SPEE architecten heeft een serie unieke lampen ontwikkeld, dit in samenwerking met PD-lighting, Oasegroen en Evolve. De lampen zijn gemaakt van drie unieke materialen, mos, vilt en Microbeton.

Moslamp

Een akoestische groene lamp, bekleed met rendiermos. De moslamp is een lamp waarbij groen, akoestiek en licht op een bijzondere manier zijn geïntegreerd in één object. Met de moslamp haalt u de natuur naar binnen en verbetert u het binnenklimaat!

 Vilt-lamp

Een akoestische lamp, bekleed met natuurlijk vilt, gemaakt van schapenwol. De Viltlampen geven een natuurlijke uitstraling en een verbetering aan uw woon- of werkomgeving.

 Microbeton-lamp

Een lichtgewicht lamp, gespoten met een extreem dunne huid van micro-beton. De Microbeton-lamp ziet er zwaar uit alsof hij is gemaakt van massief beton, maar is extreem licht door de materiaalbesparing. De Microbeton-lamp is het lichtpunt in de betontechnologie.

De-lampen zijn in verschillende kleuren en diameters (van 250 tot 1200mm) verkrijgbaar. Voor meer informatie kijk op de website van speearchitecten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.