ArchitectuurNL 01 2016 – pag. 17

ArchitectuurNL 01 2016 – pag. 17

Door: | 29-04-2021

7. Theatercafé met doorzicht naar de studio,
links de geschubde huid van de grote zaal, in de
vide koperen lampen van Tom Dixon 8. Foyer op
de eerste verdieping met vide en bibliotheek.
Op de gestuukte balustrades voorkomt een
opzetrandje dat er glazen naar beneden vallen.
9. De multifunctionele entreehal wordt overdag
gebruikt door de bibliotheek. Door een hoge
vide is de ronde geschubde wand van de grote
zaal op veel plekken zichtbaar in het Cultuurhuis.
Programmeerbare led-tubes werpen van bovenaf
gekleurd licht langs de wand. 10. Grote zaal met
akoestische dozen tegen de zijwanden, waarvan
een deel licht geeft, dat in intensiteit en kleur
geprogrammeerd kan worden, passend bij sfeer
van de voorstelling.

7

8

10

9

ArchitectuurNL

14-15-16-17_winschoten.indd 17 01-02-16 11:33

Gerelateerd