ArchitectuurNL 02 2018 – pag. 19

ArchitectuurNL 02 2018 – pag. 19

Door: | 29-04-2021

6. Alle werkruimtes hebben een grote
transparante gevel aan de kant van de
gemeenschappelijke binnentuin, en het
geheel heeft een bijna dorps karakter. 7. De
gevelafwerking moesten de gebruikers zelf
verzorgen en fungeren nu soms als visitekaartje:
de bakkerij koos voor een afwerking van witte
gevulde moutzakken. 8. Veel materiaal kwam via
tussenleveranciers als gebruiktebouwmaterialen.
nl, maar ook via Marktplaats en sloopbedrijven.
9. Een gevel is verfraaid met verschillende
uitgestanste metalen printplaten uit de
computersector. 10. Interieur hoofdgebouw met
ruimte voor bijeenkomsten. 11. In januari 2018
is de eerste fase van het Hof van Cartesius
feestelijk in gebruik genomen.

8

9

11

7

10

ArchitectuurNL

16-17-18-19_hofvancartesius.indd 19 29-03-18 09:52

Gerelateerd