Façades 2014

Façades 2014

Boeken
Door: Petra Starink | 13-05-2014

Het boek Façades 2014 is voor de zevende keer uitgebracht. Het boek bestaat uit 156 pagina’s met bouwprojecten waar VMRG-bedrijven bij betrokken zijn geweest.

Het boek is ingedeeld in renovatie-, utiliteitsbouw-, woningbouw- en zonweringsprojecten en geeft een overzicht van projecten die het afgelopen jaar opgeleverd zijn. Naast de projecten worden er verschillende thema’s  zoals  flexibiliteit, innovatie, en duurzaamheid die op dit moment in de gevelbranche actueel zijn belicht.

Informatie en inspiratiebron

In het boek wordt een koppeling gemaakt met de website van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG). Een code bij het project in het boek verwijst direct naar meer achtergrondinformatie over het betreffende project op www.vmrg.nl. Façades 2014 is bedoeld als informatie- en inspiratiebron voor architecten, woningcorporaties en professionele opdrachtgevers in de bouw. De praktijk wijst echter uit dat er een brede belangstelling is van allerlei partijen die betrokken zijn bij bouwprojecten. Het boek is voor € 25,- (excl. BTW en verzendkosten) te bestellen via de website van de VMRG.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.