Oproep: projecten voor Blauwe Kamer Jaarboek

Boeken

Oproep: projecten voor Blauwe Kamer Jaarboek

Door: Jacqueline Knudsen | 03-03-2016

Ontwerpers, opdrachtgevers en ontwikkelaars die werkzaam zijn op het vlak van stedenbouw en landschapsarchitectuur worden uitgenodigd om hun beste plannen, projecten en studies uit de periode 2015-2016 (t/m maart) in te sturen voor het Blauwe Kamer Jaarboek. Dit boek brengt de beste en mooiste actuele plannen, projecten en studies in beeld, aangevuld met essays over de belangrijkste ontwikkelingen en tendensen in de stedenbouw en landschapsarchitectuur. Een onafhankelijke commissie verzorgt de selectie.
Deze week werd bekend dat de commissie van 2016 bestaat uit Guido Wallagh (INBO), Marco Vermeulen (Studio Marco Vermeulen), Annemiek Rijckenberg (zelfstandig adviseur), Jeroen Zuidgeest (MVRDV) en Marc Nolden (Blauwe Kamer en Freelandschap). Zij zullen elk vanuit hun eigen expertise en visie op de vakgebieden de plannen beoordelen, om uit te komen bij zo’n 20 plannen voor het boek. Het Blauwe Kamer Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw verschijnt eind november 2016.

De inzendingen dienen dinsdag 12 april 2016 binnen te zijn. Kijk op blauwekamer.nl voor de voorwaarden en het inschrijfformulier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.