Interieurinnovaties met print

Inspiratie, Interieur, Materialen

Interieurinnovaties met print

Door: Petra Starink | 15-09-2015

Op 22 oktober organiseert Canon Nederland voor de tweede keer het evenement ‘Interieurinnovaties met print’. Met het evenement wil Canon de interieur- en printmarkt laten ervaren dat innovatieve printoplossingen onmisbaar zijn in interieurdesign-op-maat. Het evenement sluit aan bij de thematiek van de 14e Dutch Design Week (van 17 t/m 25 oktober in Eindhoven) waarbij centraal staat hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is.

Printtoepassingen uit de keuken van Piet Hein Eek

Het programma start met een rondleiding bij de Design Academy in Eindhoven en een presentatie van creatieve printtoepassingen uit ‘de keuken’ van Piet Hein Eek. De meubelontwerper heeft een Océ Arizona UV-flatbed printer van Canon tot zijn beschikking om te experimenteren met digitaal printen op onder andere hout, metaal en glas, wat onder andere resulteerde in de introductie van de PlyWood Collectie.

Tijdens het evenement wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van printen van reliëf en printen op de meest veelzijdige behangsoorten en materialen zoals hout en glas.
Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.canon.nl/interieurinnovatiesmetprint

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.