Archicad Experience

Actualiteiten, Lezingen, Nieuws

Archicad Experience

Door: Redactie ArchitectuurNL | 07-04-2023

Tijdens de Archicad Experience bieden architecten uit het werkveld een inkijk in hun eigen workflow aan de hand van inspirerende projecten. Daarnaast praten BIM consultants deelnemers bij over actuele bouwthema’s zoals: van duurzaamheid tot presentatietechnieken en van uitvoeringsmodellen tot informatie-uitwisseling. Bovendien is het mogelijk om van tevoren óf tijdens het event, vragen te stellen.

De Archicad Experience vindt plaats op verschillende data en in verschillende gemeenten. Er zijn acht locaties gekozen in België en Nederland. Op iedere locatie is een andere gastspreker en na afloop is er ruimte om te netwerken tijdens een gezellige borrel. Aanmelden en deelnemen is gratis.

Thema’s

Van duurzaam ontwerp tot uitvoeringsmode Bij het thema ‘van duurzaam ontwerp tot uitvoeringsmodus’, gaat het over mogelijkheden om rekening te houden met duurzaamheid, een model inzichtelijk maken en presenteren en opties om informatie uit te wisselen met andere software en partijen.

Duurzaam ontwerpen met BIM gaat over opties om duurzaam te werken met Archicad (zoals energie-evaluatie en LCA-berekeningen maken), bio-based ontwerpen en hoe deze BIM-data zijn te gebruiken in het ontwerpproces.

Programma

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.