Architects in Ctrl: Architectenbureau Spaltman

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Architects in Ctrl: Architectenbureau Spaltman

Door: Redactie ArchitectuurNL | 06-01-2022

Op 25 januari organiseert Kubus de volgende ‘Architects in Ctrl’. In deze online live sessie vertelt Paul Spaltman van Architectenbureau Spaltman het gebruik van de intuïtieve BIM modelleersoftware. Daarbij zullen drie projecten de revue passeren.

Architects in Ctrl is een concept opgezet door KUBUS (exclusief distributeur van Archicad in de Benelux) in samenwerking met gebruikers van Archicad. In de vorm van een online live sessie, een casestudie of een interview, delen architecten die met Archicad werken hun ervaringen. Het doel: andere architecten inspireren en leren van elkaars ontwerpprocessen. Daarnaast wil het bedrijf haar gebruikers een podium bieden om projecten onder de aandacht te brengen waar zij trots op zijn.

Architectenbureau Spaltman

Op 25 januari is het de beurt aan Architectenbureau Spaltman. Eigenaar Paul Spaltman startte zijn eenmanszaak in 2015 en werkt inmiddels al enkele jaren met Archicad. Aan de hand van drie uiteenlopende projecten vertelt hij over de voordelen die Archicad hem biedt om efficiënt te werken en grote projecten te ontwerpen. Het zal daarbij onder meer gaan over de controle over het ontwerpproces, het samenwerken met andere partijen, planning, kosten, presentatie en duurzaam en circulair ontwerpen.

Praktisch

  • Datum : dinsdag 25 januari 2021 
  • Tijd: 10:00 uur
  • Type: Online event
  • Deelname: Gratis, na inschrijving
  • Geen tijd?: Meld je toch aan en ontvang de recording in je mailbox
  • Note: Deze online sessie is met name bedoeld voor mensen die nog niet met Archicad werken.

Terugkijken

In augustus, september en november is Paul Spaltman voorgegaan door respectievelijk: Mortelmans van Tricht, Architekenbureo Bakema en Lichtstad Architecten. Deze sessies zijn terug te kijken via deze link.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.