Beurs Secutech is terug

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Beurs Secutech is terug

Door: Redactie ArchitectuurNL | 26-04-2022

Van 27 – 29 april wordt in hal 2 van het Taipei Nangang Exhibition Centre (Taiwan) voor het eerst sinds de coronapandemie de beurs Secutech georganiseerd. Centraal staan beveiliging en openbare veiligheid. De organisatie gaat uit van 220 exposanten op de beursvloer en nog eens 70 exposanten die digitaal deelnemen via het ‘Secutech Hybrid’-platform.

De fysieke beurs opent tijdens een periode van intense verandering in de beveiligingsindustrie. Mevrouw Regina Tsai, General Manager, Messe Frankfurt (HK) Ltd – Taiwan Branch, legt uit: “We zien de veranderingen vooral als reactie op veranderende veiligheidsprioriteiten tijdens de pandemie. Oost-Azië, en Taiwan in het bijzonder, is altijd een voorloper geweest op het gebied van beveiligingsinnovatie. Dit zie je op de beursvloer terug met meer thermische detectie, videoanalyse en low-touch toegangscontroleoplossingen.

Secutech is in de eerste plaats een plek waar innovaties kunnen worden verkend en waar technische discussies op hoog niveau kunnen worden gevoerd. Het zijn deze sterke punten die de juiste omstandigheden zullen scheppen om deze week tot bloei te komen.”

Highlights

Nieuw op de beursvloer is het paviljoen waar AI Video Analytics de hoofdrol speelt. Nu video-analyse steeds breder is in te zetten, presenteren deze exposanten hardware en software voor een verscheidenheid aan beveiligingstoepassingen. Daarnaast zijn op de beurs fabrikanten van onder meer bewakingscamera’s en toegangscontrolesystemen aanwezig.

Andere highlights zijn de innovaties op het vlak van SMABuilding. Slimme woning- en gebouwtechnologie met drie speerpunten: IoT en smart home-technologie, gebouwautomatisering en HVAC. Het smart lock-paviljoen zal de nieuwste oplossingen bevatten voor commercieel vastgoed, woongebouwen en industriële gebouwen.

Lezingenprogramma

Naast de fysieke beursvloer kunnen bezoekers ook verschillende lezingen en seminars bijwonen. Een terugkerend thema in verschillende seminars van dit jaar is de toepassing van kunstmatige intelligentie en IoT-technologie in huisbeveiliging.

De 23e editie van Secutech vindt plaats van 27 – 29 april 2022 in het Taipei Nangang Exhibition Centre. Meer info: klik deze link.

Fotografie: Messe Frankfurt New Era Business Media Ltd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.