Broeinest zoekt live designer

Broeinest zoekt live designer

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 23-06-2015

Broeinest zoekt live designerOver 4 maanden is het al weer zo ver, en start de Dutch Design Week 2015 in Eindhoven met Strijp-S als het kloppende hart van het design evenement. Broeinest zoekt een ontwerper die live tijdens de DDW een nieuw werk maakt in één van de hotspots van de DDW op Strijp-S.

Ontmoetingsplek architecten

Broeinest is een ontmoetingsplek en materialenbibliotheek voor (interieur)architecten, ontwerpers en creatieve makers. Het concept is een initiatief van Baars & Bloemhoff, leverancier van decoratief plaatmateriaal, in samenwerking met partners Forbo Flooring, Interface, Spectrum Design, Modular Lighting Instruments, Bulo, Sphinx tegels en DRT Gietvloeren. Broeinest is gevestigd op de benedenverdieping van het Glasgebouw (700 vierkante meter) op Strijp-S.

Talentvol

Broeinest zoekt een talentvolle ontwerper die tijdens de Dutch Design van 17 tot en met 25 oktober live een werk (dagelijks van 11.00 tot 18.00) maakt van (rest)materiaal aangeleverd door de partners van Broeinest.
Naast een ontwerpvergoeding van 2000 euro krijg je als ontwerper een podium op een A-locatie gedurende het design event van Nederland.

Wil je in de schijnwerpers staan tijdens de Dutch Design Week 20015, mail dan je motivatie naar jbonnie@broeinest.nl of kijk op de website van Broeinest.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.