Samenwerken in Broeinest

Nieuws

Samenwerken in Broeinest

Door: Petra Starink | 04-12-2014

Op de benedenverdieping van het Glasgebouw op het Strijp-S terrein in Eindhoven zal vanaf januari 2015 Broeinest worden gevestigd. Het initiatief voor Broeinest is van Baars & Bloemhoff. Het Eindhovense bureau Atelier To The Bone is verantwoordelijk voor de inrichting.

Computer gestuurd gefreesd plaatmateriaal

Het jonge architectencollectief Atelier To The Bone uit Eindhoven diende naar aanleiding van een ontwerpwedstrijd voor de gehele benedenverdieping van het Glasgebouw een interieurontwerp in. Het ontwerp is geïnspireerd op de magazijnstellingen van Philips die vroeger in het Glasgebouw stonden. Het ontwerp bestaat uit een multifunctioneel meubel dat gemaakt is uit computergestuurd gefreesd plaatmateriaal, hierdoor kan het makkelijk ge(de)monteerd worden. Het is eenvoudig in gebruik en open voor veranderingen, net als Broeinest,” aldus Jeroen van Aerle en Beerd Gieteling van Atelier To The Bone.

Gratis werkplek voor architecten

Broeinest biedt 700 m2 aan gratis werkplekken specifiek gericht op architecten, interieurarchitecten en designers. Binnen Broeinest staat netwerken, samenwerken en kennisdelen centraal. Naast werkplekken biedt Broeinest één van de uitgebreidste materialen bibliotheken en een werkplaats waar je  maquettes kunt  maken, stalen versnijden en uitgebreide   moodboards kunt ontwikkelen. Er worden workshops, lezingen, en netwerk bijeenkomsten  georganiseerd. Bijvoorbeeld workshops op het gebied van materiaalverwerking, maquette ontwikkeling, kleurgebruik en presentaties over diverse thema’s binnen de architectuur. Broeinest is géén statische showroom maar een dynamische plek.

Kijk hier voor meer informatie over het gratis werken op een flexplek in Broeinest.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.