Creatieve Industrie toont jong talent

Creatieve Industrie toont jong talent

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 13-10-2014

Tijdens de Dutch Design week van 18 t/m 26 oktober in Eindhoven presenteert het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie jong talent. Op de tentoonstelling ‘In NO Particular Oder’ laten creatieve professionals die in 2013/2014 een jaar lang een werkbeurs kregen van  het Stimuleringsfonds hun werk zien.

Wat maakt iemand tot een talent

Op de tentoonstelling wordt actueel werk getoond maar geeft ook een beeld van de huidige creatieve generatie die actief is op het gebied van architectuur en vormgeving.  Hoe wordt talent gevormd en wat maakt iemand tot een talent, dat is de centrale vraag op deze tentoonstelling?

Factoren die een rol spelen zijn voor deze presentatie onderzocht en bijeengebracht, van gereedschap tot maakprocessen, boeken, en rolmodellen. Want ontwikkel je talent door praktijkervaring of word je ermee geboren? Naast het werk van de studenten wordt er ook een nadruk gelegd op trends en onderlinge overeenkomsten. Schetsboeken, studio’s en werkwijzen leveren een verrassend beeld van de jongen ontwerpers.

Jonge ontwerpers

De tentoonstelling toont werk van Adriaan Aarnoudse, Aliki van der Kruijs, Arna Mackic, Beer van Geer, Boris de Beijer, Danny Cremers, Deniz Terli, Elisabeth Klement, Foteini Setaki, Irma Földényi, Jinhyun Jeon, Jólan van der Wiel, Jorge Bakker, Linda Valkeman, Maaike Fransen, Pauline van Dongen, Pieter Stoutjesdijk, Pinar Demirdag, Rick van der Linden, Rogier Delfos en Viola Renate.

In No Particular Order is te zien in de Schellensfabriek, Vestdijk 280 in Eindhoven.
Dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur.

Beeld: Made by Rain stoffen van Aliki van der Kruijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.