DPA Talk #11 Flexibele werkplekken

Evenementen, Nieuws

DPA Talk #11 Flexibele werkplekken

Door: Petra Starink | 25-01-2016

Donderdag 28 januari organiseert Design Post Amsterdam de 11de DPA Talk met als thema: Flexible work space V.S. Corporate Offices. Flexibele werkplekken als Het Nieuwe kantoor, Spaces of We Work zijn niet meer weg te denken uit het moderne kantoorlandschap.

Flexibele werkplekken

Het werkcomfort, de hoogwaardige faciliteiten en de professionele uitstraling van deze gedeelde kantoorruimtes doen inmiddels niet meer onder voor het traditionele bedrijfsinterieur. Zzp’ers zijn ook allang niet meer de enige die van deze flexplekken gebruik maken; ook kleine en middelgrote bedrijven zien de voordelen van deze flexibele en representatieve kantoorplekken. Grote bedrijven kiezen nog vaak voor een traditioneel kantoorgebouw . Werknemers werken vaker thuis of parttime waardoor bureaus worden gedeeld. Daarbij wordt dit institutionele kantoorinterieur steeds flexibeler en informeler met ‘open workspaces’ of loungehoeken.

Interieurexperts

Op donderdagavond verkennen interieurexperts Ramon Beijen (Creative director CBRE), Mattijs Kaak (Medeoprichter SKEPP) en Jorien Kemerink, Celine de Waal Malefijt (Studio Knol) en Anna Dekker (Sociologe, Studio Knol) de voor- en nadelen van zowel de dynamische werkplek als het vertrouwde bedrijfskantoor.

DPA Talk #11
28 januari 2016
Aanvang 17:30 van 19:00 uur
Design Post Amsterdam. Cruquiusweg 111 M Amsterdam
Inschrijven kan hier

Foto: Jan Kempenaers

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.