Design op ISH Frankfurt

Evenementen

Design op ISH Frankfurt

Door: Petra Starink | 07-03-2017

Op de ISH, de grootste vakbeurs op het gebied van sanitair, verwarming en installatietechniek draait alles om energie en water. De beurs wordt elke 2 jaar georganiseerd en is van 14 tot en met 18 maart te bezoeken in Frankfurt. ISH brengt twee vakbeurzen samen onder één dak: energie, gebouwen- en klimaattechnologie en de bathroom experience. In de hallen 3 en 4 staan de grote bekende merken als Duravit, Grohe, Viega, en Geberit. Hieronder 2 producten die nieuw zijn en worden getoond op de beurs.

Design uit Kopenhagen

Cecilie Manz, ontwerpster uit Kopenhagen tekent voor een van de ISH-introducties van Duravit: Luv. De serie komt dit jaar naar Nederland. De lijn bevat ovale waskommen van DuraCeram, het dunne keramiek waar niet alleen Duravit, maar ook collega-fabrikanten vol op inzetten. De Scandinavische look is goed zichtbaar in de meubels. De licht gebogen pootjes zijn in hoogte verstelbaar. De console wordt aangeboden in drie breedtes. De zijdezachte finish komt in wit, nordic wit, taupe, steengrijs, lichtblauw en nachtblauw op de markt.

Kristallen waskom

Glass Design Italy liet designstudio Arius twee bijzondere glazen waskommen ontwerpen. Beide waskommen zijn een combinatie van innovatie, onderzoek, esthetiek en functionaliteit. Ze zijn voor het eerst te zien op de ISH. De waskom Ice Oval is gemaakt van puur kristal. De waskom is mondgeblazen en met de hand nabewerkt op de traditionele manier.

Metaal en glas

De waskom Katino Metropole verbeeldt, door het gebruik van zowel glas als metaal, onze stedelijke leefomgeving. Deze is volledig handgemaakt. Het gebruikte materiaal is kristal. Het bijzondere uiterlijk is verkregen door om de waskom gekristalliseerde metalen draden te wikkelen.

Meer info over de ISH Ffankfurt is te vinden op de site van installatie.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.