Expertisecentrum aanpak leegstand

Expertisecentrum aanpak leegstand

Nieuws
Door: Petra Starink | 28-08-2012

In Utrecht is een nieuw expertisecentrum voor leegstaand vastgoed van start gegaan: Adviespraktijk Gebouwen. Het nieuwe centrum biedt alle relevante expertises: van fiscalisten tot en met duurzaamheidsspecialisten; van juristen tot en met constructeurs; van bouwfysici tot en met communicatiedeskundigen.

Voordeel van Adviespraktijk Gebouwen is dat de deskundigen niet in dienst zijn, maar per vraagstuk betrokken worden bij streng geselecteerde bedrijven. Voor een succesvolle herbestemming van nieuw of leegstaand vastgoed zijn vele specialismen vereist. Het probleem daarbij was tot nu toe, dat de benodigde kennis niet gebundeld was. Kennisfragmentatie heeft een aantal negatieve consequenties, zoals het uit de planning lopen van het project of een niet optimale invulling. Met Adviespraktijk Gebouwen behoort dit soort problemen tot het verleden.

De experts van de Adviespraktijk Gebouwen zijn afkomstig van toonaangevende ondernemingen zoals 2012 Architecten, Bak, Bartels, CMS, Coresta, Dietz Communicatie, Draaijer & Partners, EVC, Matrix, Nieman, PWC, SAB, Wassenaar en Zenber. Directeur en initiatiefnemer van het expertisecentrum is André Verschoor. Hij heeft een veeljarige ervaring als adviseur in bouw- en vastgoed, als ondernemer en als manager van een beursgenoteerde onderneming.

Op 31 augustus om 16.00 uur vindt de officiële opening plaats door de Utrechtse wethouder Gilbert Isabella (R.O. en wonen).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.