Inschrijving Nederlandse Bouwprijs

Inschrijving Nederlandse Bouwprijs

Nieuws
Door: Petra Starink | 28-08-2012

Tot 3 oktober kunnen producten, diensten, processen of projecten worden ingezonden voor De Nederlandse Bouwprijs 2013. Inzenden kan in de drie categorieën: Gebouwen, Bouwmaterialen en -systemen en Civiele kunstwerken als bruggen, viaducten en tunnels. De inzendingen worden getoetst aan de hand van de criteria ‘kwaliteit’, ‘innovatie’ en ‘duurzaamheid’. De jury hecht daarbij veel belang aan het gebruik van bio-based materialen.

Net als twee jaar geleden kent De Nederlandse Bouwprijs ook een aanmoedigingsprijs voor young professionals die een opvallende bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van een gebouw, civiel kunstwerk of (bio-based) bouwmateriaal of –systeem. De bouwsector wordt opgeroepen collega’s uit hun bouw-of productieteam voor te dragen in de categorie ‘Talent met toekomst’ .

De nominaties worden 19 november aan de pers gepresenteerd in Media Plaza in het Jaarbeurscomplex in Utrecht. De winnaars worden woensdag 6 februari bekendgemaakt tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw. Het Gala is onderdeel van de Internationale BouwBeurs 2013 die van 4 tot en met 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. Bezoekers van de beurs kunnen hun stem uitbrengen voor de Publieksprijs. De winnaars van De Nederlandse Bouwprijs in 2011 waren Hermitage Amsterdam, TransPort, BioFoam Isolatie en Cork Floorheating System.

Inschrijven kan via www.denederlandsebouwprijs.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.