Glasstec 2024 voor innovatieve startups

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Glasstec 2024 voor innovatieve startups

Door: Redactie ArchitectuurNL | 25-01-2024

Van 22 t/m 25 oktober vormt het beurgebouw Düsseldorf weer het podium voor de toonaangevende internationale vakbeurs voor de glasindustrie Glasstec. Ook dit jaar is hier de ‘start-up zone’ te vinden waar de beursorganisatie een speciale ruimte heeft ingericht voor specifiek opkomende en innovatieve bedrijven en start-ups. Dit platform biedt een unieke kans om te netwerken met leidende figuren uit de glassector en experts uit het bedrijfsleven, onderzoek en politiek.

In 2022 bezochten 928 exposanten uit 47 landen en 29.278 bezoekers uit 121 landen de beurs Glasstec. Hiermee biedt deze beursvloer ook aan jonge internationale bedrijven een uniek platform om hun ideeën te presenteren aan een hoogstaand vakpubliek uit de hele glaswereld.

Start-up zone

Hiervoor krijgen zij expliciet de gelegenheid in de start-up zone. Een speciaal ontworpen ruimte die zich richt op opkomende en innovatieve bedrijven die in contact willen komen met de bezoekers van Glasstec. En laat deze groep zich nu net kenmerken door de grote investeringsbereidheid en het hoge percentage besluitvormers. Dit is de kans voor start-ups om zichzelf in een internationale setting te presenteren, waardevolle contacten op te doen en netwerk- en investeringsmogelijkheden te benutten.

Jürgen Huber is managing director van start-up BISS.ID GmbH, een innovatief, digitaal platform voor de bouwsector. Hij kijkt met hoge verwachtingen naar de komende Glasstec: “We kijken ernaar uit om opnieuw deel te nemen aan Glasstec in Düsseldorf om onze digitale oplossingen gebouwd voor glasleveringen van producenten naar klanten en terug. Voor ons als jong bedrijf biedt de start-up zone een uitstekend platform voor het leggen van contacten en het voeren van kwaliteitsgesprekken. Al in 2022 maakten we van de gelegenheid gebruik en waren meer dan enthousiast over de veelbelovende bezoekers en de internationale flair van de beurs.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.