Inschrijving Betonprijs

Inschrijving Betonprijs

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 26-05-2015

De inschrijving voor de Betonprijs 2015 is weer geopend. Tot 1 september kunnen er projecten worden ingezonden via de site van de Betonvereniging, die de prijs organiseert. Er zijn dit jaar 2 categorieën prijzen, sectorale prijzen en thematische prijzen. De prijs wordt eens in de 2 jaar uitgereikt.

Sectoren die onderscheiden worden zijn: Bruggen en viaducten, Natte waterbouw, Woningbouw en Utiliteitsbouw. De thema’s zijn: Restauratie/reparatie, Uitvoering, Betontechnologie en Constructief ontwerp. De projecten worden beoordeeld op technologische nieuwheid, interdisciplinaire samenwerking, maatschappelijk belang en duurzaamheid en esthetica. Voorwaarde voor deelname is dat het project in gebruik moet zijn genomen voor 15 augustus 2015. Per categorie en thema worden er vanuit alle inzendingen projecten genomineerd door de jury.

De nominaties voor de prijs worden half oktober bekend gemaakt. De prijswinnaars worden op 18 november, op de avond voorafgaande aan de jaarlijkse Betondag bekend gemaakt.

Foto: Jasper Juinen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.