OVG en NAi partners voor duurzame architectuur

OVG en NAi partners voor duurzame architectuur

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 17-01-2008

OVG en het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), hebben een overeenkomst getekend voor een partnership. OVG is hiermee sponsor geworden van het NAi te Rotterdam.

Een belangrijk onderwerp in het partnerschap is architectuur en duurzaamheid. OVG is als voorloper op het gebied van duurzame projectontwikkeling een natuurlijke partner voor het NAi. Het NAi heeft als een van de belangrijke pijlers voor de komende jaren gekozen voor duurzaamheid als integraal onderdeel van architectuur.

“Door middel van het partnerschap geven OVG en het NAi uiting aan de gezamenlijke inspanning die ook geleverd moet worden door opdrachtgevers en architecten om de wereldwijde milieuproblematiek aan te pakken,” zegt Ole Bouman over de samenwerking.

Karin Laglas, COO van OVG: “Het NAi is bij uitstek de plek in Nederland voor architectonische vooruitgang. Ook zijn zij constant bezig met de trends van morgen op het gebied van de gebouwde omgeving, architectuur en duurzaamheid. Als innovatieve ontwikkelaar zien wij daarom het partnerschap met het NAi als vanzelfsprekend en elkaar versterkend.”

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.