Social media in de bouw

Nieuws

Social media in de bouw

Door: Petra Starink | 09-03-2015

Op 12 maart organiseert Eisma Bouwmedia bij Mastermate in Apeldoorn voor de tweede keer een training gericht op online marketing in de bouwsector. Tijdens de training bespreken communicatieprofessionals Inge Sijpkens en Sascha Murk de impact van social media binnen de bouwsector en geven zij een volledige workshop LinkedIn.

Online netwerken

Online netwerken binnen de bouwsector nemen toe. Dit zorgt ervoor dat ook de bouwsector niet meer om online marketing heen kan. Met deze training op donderdag 12 maart 2015 biedt Eisma de bouwsector informatie over online marketing, zoals de impact van deze media en het inzetten van verschillende social media kanalen.

Workshop LinkedIn

De deelnemers krijgen een workshop LinkedIn, waarin zij leren om LinkedIn succesvol in te  zetten voor hun bedrijf. Iedere deelnemer ontvangt het boek van Sijpkens en Murk ‘Online marketing in de bouw’, een compleet stappenplan voor de succesvolle inzet van je website en social media.

De training vindt plaats in Apeldoorn (Mastermate) en kost € 295,- per persoon, inclusief eten en drinken (excl. BTW).  Inschrijven kan via de website eismabouwmedia.nl.

Eisma Bouwmedia is uitgever van vakinformatie voor de bouw. Met bekende merken als ArchitectuurNL en Bouwwereld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.