Speelse inrichting Modelloft Blok 63

Speelse inrichting Modelloft Blok 63

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 22-07-2015

Modelloft Strijp sBij Yksi Expo/Winkel is een modelloft van het project Blok 63 op ware grootte te zien. De lofts die binnenkort door SDK Vastgoed/VolkerWessels worden gebouwd in de spoorzone op Strijp S worden ontwikkeld onder de naam Blok 63. Na Yksi Ontwerp en Vij5 laten nu Ulrike Jurklies en Willemijn de Wit uit Eindhoven de mogelijkheden van deze eigentijdse appartementen van 21 juli t/m 25 september zien.

Jurklies en De Wit zorgen voor een speels en vrolijk interieur, dat de toekomst en de hedendaagse technologie omarmt en veel ruimte laat voor de eigen creativiteit van de bewoner. Met aandacht voor zingeving en duurzaamheid. 

Ulrike Jurklies

Ulrike Jurklies is geboren in Duitsland, leerde voor meubelmaker en studeerde daarna Industrial Design in München. Tijdens en na haar opleidingen werkte ze tevens in Hong Kong. Momenteel is ze als zelfstandig ontwerper gevestigd in Nederland, met een eigen label mo man tai (Kantonees voor ‘geen probleem’). Ze schrijft onder de titel ZOwieSO een dagelijkse blog over wonen, design en lifestyle in Nederland.

Willemijn de Wit

Willemijn de Wit is freelance ontwerpster en stylist, gespecialiseerd in visuele creatieve concepten met betrekking tot mode, retail en (set)design. Ze is afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute, begon als modeontwerpster voor internationale merken. Dit jaar startte ze een eigen bedrijf onder haar eigen naam. Willemijn de Wit heeft een passie voor innovatie, multidisciplinaire samenwerkingen en op maat gemaakte totaalconcepten.

De samenwerking tussen SDK Vastgoed/VolkerWessels en Yksi Expo/Winkel maakt deze modelloft van het project Blok 63 bijzonder. Yksi Winkel laat zien wat er op interieurgebied mogelijk is en designers kunnen een totaalconcept laten zien in de modelloft.

Vanaf 21 juli tot en met 25 september te zien bij Yksi Expo.
Torenallee 22-04, 5617 BD, Eindhoven (Strijp-S, begane grond Apparatenfabriek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.