Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2015

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2015

Actualiteiten, Nieuws
Door: Petra Starink | 21-09-2015

De vakjury van de Nationale SchildersVakprijs 2015 selecteerde uit de 53 inzendingen van dit jaar 36 projecten. Deze projecten voldoen aan de minimale eisen die de vakjury stelt om te kunnen worden beoordeeld. Deze 36 projecten maken kans op de Klanttevredenheidspluim. Die wordt bepaald door USP Marketing Consultancy aan de hand van een kwalitatief onderzoek onder de opdrachtgevers van deze projecten. De 36 projecten die zijn toegelaten tot de tweede fase van de Nationale SchildersVakprijs 2015 zijn hier te zien.

Negen nominaties in drie categorieën

Ondertussen buigt de vakjury zich over de lastige taak om uit al deze voorgeselecteerde projecten negen nominaties te kiezen in de drie categorieën: nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, restauratie- decoratieschilderwerk.

Publieksprijs

Begin oktober worden de nominaties bekend gemaakt en kan er gestemd worden op uw favoriete project voor de Publieksprijs op de site van www.schildersvakprijs.nl 

Uitreiking

Op 29 oktober zullen alle prijswinnaars (Klanttevredenheidspluim, Jury- en Publieksprijs) van de Nationale SchildersVakprijs 2015 bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het voormalig klooster Bethlehem in het Brabantse Haren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.