Webinar zinvol naar een EPC van 0,4

Webinar zinvol naar een EPC van 0,4

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 02-06-2015

Kingspan

Op dinsdag 16 juni organiseert Eisma Bouwmedia het webinar ‘Zinvol naar een EPC van 0,4’. Wat op papier gunstig is voor een EPC-berekening is nog niet altijd zinvol in de praktijk. Niet alle maatregelen hebben in de praktijk voldoende effect en de gebruiker wordt nog wel eens uit het oog verloren. Daarbij is de EPC-eis van 0,4 ook maar een tussenstap naar uiteindelijk energieneutraal bouwen.

Harm Valk van adviesbureau Nieman laat in dit webinar zien welke installatieconcepten zinvol zijn en wat de pluspunten maar ook de valkuilen en aandachtspunten zijn. Gerrit Jan Kuiper van Kingspan Unidek gaat in op de schil van de woning. Niet alleen R-waardes, maar ook luchtdichtheid, voorkomen van koudebruggen en goede detailleringen zijn daarbij van groot belang. Chiel Boonstra van Trecodome zal laten zien hoe u voorbereid kunt zijn op het energieneutraal bouwen van de nabije toekomst.

Informatie over het webinar

Sprekers op dit webinar zijn: Harm Valk, senior adviseur bij Nieman Raadgevende Ingenieurs, Gerrit Jan Kuiper, Manager Product Innovation bij Kingspan Unidek, Chiel Boonstra, adviseur bij Trecodome. Het webinar vindt plaats op 16 juni van 12.30 tot 13.30.

Aanmelden voor dit webinar kan hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.