Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring die voortdurend verrast met onderscheidende tegelconcepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een bijdrage leveren aan architectonische ontwerpen voor nu en morgen. Innovatie en design zijn daarbij belangrijke waarden. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet Mosa zich bovendien sterk in voor duurzaamheid en worden de Cradle-to-Cradle-principes gevolgd.

Innovatie en design

Aandacht voor innovatie en design zijn belangrijke waarden voor Mosa. In het ontwerpatelier werken tien mensen voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Het bedrijf werkt daarbij veel samen met architecten voor de realisatie van maatwerk. De LED-serie, Terra XXL en Mosa Matt Collection hebben diverse internationale designprijzen gewonnen waaronder Red Dot Awards, de iF awards, de Design Plus Award, en nominaties voor de Deutsche Designpreis en de Nederlandse designprijzen.

Flexibel

Met haar innovatieve vermogen kan Mosa inspelen op specifieke wensen van klanten. Het bedrijf werkt veel samen met architecten die in hun ontwerpen naar een eigen signatuur en identiteit streven. Mosa kan kleine series leveren. Het bedrijf heeft hiervoor de laatste jaren nieuwe productielijnen ontwikkeld. Waar de gemiddelde fabrikant uitgaat van series van tien- tot twintigduizend vierkante meter, zijn deze bij Mosa 500 tot 1500 vierkante meter. Desgewenst kunnen nog kleinere hoeveelheden worden gemaakt, vanaf honderd vierkante meter. Architecten kunnen bij Mosa zelfs terecht met eigen ontwerpen. Dit maatwerk wordt steeds belangrijker bij Mosa.

Duurzaamheid

Mosa kiest er bewust voor haar ontwikkeling en productie duurzaam in Maastricht te laten plaatsvinden, in de fabrieken waar het ooit begon. En Mosa is vast van plan hiermee door te gaan. Zo streeft Mosa ernaar om producten te blijven maken die passen bij de hedendaagse en toekomstige architectuur.

Contactgegevens Mosa

Tel:        0031 (0)43 368 94 44
Fax:       0031 (0)43 368 93 22
Mail:      info@mosa.nl
www.mosa.nl 

Correspondentieadres
Postbus 1026
6201BA Maastricht

Bezoekadres
Meerssenerweg 358
6224AL Maastricht

  • Ja, ik ontvang graag meer informatie over Mosa en haar producten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.