Doorstart A12 architectuur en CNL Bouwplanadvies en Management

Doorstart A12 architectuur en CNL Bouwplanadvies en Management

Architect, Personalia
Door: Margriet Brus | 12-12-2012

Het Veenendaalse architectenbureau A12 Architecten B.V. en zusterbedrijf CNL Management B.V.  maken een doorstart. De bureaus, die in oktober door de economische crisis in een faillissement belandden, kunnen de werkzaamheden voortzetten onder de namen A12 architectuur bna en CNL Bouwplanadvies & Management. Die doorstart is mogelijk nu met de curator overeenstemming is verkregen over de overname van materiële en immateriële activa uit de faillissementen. De orderportefeuille is zodanig gevuld dat directeur Ton Bons en de betrokken medewerkers vertrouwen op een succesvolle doorstart van beide bedrijven.

Opdrachten

Recent heeft, na een gewonnen prijsvraag, de ondertekening van de realisatieovereenkomst voor de nieuwbouw van twee basisscholen in Rhenen, de Cuneraschool en de Springplank,  plaatsgevonden. Dit is een van de projecten die in een succesvolle doorstart een rol spelen. A12 architectuur bna voert de opdracht uit in samenwerking met BAM Utiliteitsbouw uit Utrecht. Verder heeft A12 architectuur bna projecten op het gebied van Beschermd Wonen, Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en Duurzaam Bouwen in uitwerking of in aanbouw. Zo is ook de nieuwbouw voor Unit4 (noordzijde van de A12) in volle gang.

CNL Bouwplanadvies & Management  heeft de realisatie van verschillende woon- en zorgprojecten als hoofdbezigheid. Vernieuwing van woondiensten, service- en zorgverlening en wijzigingen in regelgeving en marktomstandigheden vergen nieuwe oplossingen. In combinatie met hergebruik van monumentale panden leidt dit, samen met de betrokken architecten, eigenlijk steeds tot aansprekende projecten.

Directeur Ton Bons: “Onze medewerkers en ik zijn dankbaar voor de geweldige steun en de loyale reacties van opdrachtgevers en leveranciers in de moeilijke periode, die achter ons ligt. We grijpen deze kans met beide handen aan en zijn ervan overtuigd dat deze doorstart succesvol wordt, ondanks de economische tegenwind.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.