Wastafelarmatuur van Schell op VSK

Wastafelarmatuur van Schell op VSK

Design, Kennis, Producten
Door: Petra Starink | 18-01-2016

Van 2 tot en met 5 februari 2016 is Schell, specialist in armaturentechnologie aanwezig op de VSK in de Jaarbeurs in Utrecht. Het bedrijf presenteert hier een breed assortiment aan wastafel- en douchearmaturen, wc- en urinoirspoelsystemen, dienstkranen en de bekende Schell hoekregelkraan. Het Vitus kranenprogramma, de Montus wc inbouwmodule en de Petit zelfsluitende, elektronische wastafelkranen krijgen extra aandacht op de beurs. De beursstand van Schell is te vinden in hal 8, standnummer C008.

Petit zelfsluitende waskraan

De Schell Petit zelfsluitende wastafelkraan is een van de kleinste wastafelkranen met een zelfsluitende functie. Tot voor kort was de Petit alleen verkrijgbaar als koud water armatuur, maar nu presenteert Schell de ‘Petit SC HD-M’. Deze vernieuwde versie heeft eveneens een zelfsluitende functie en geeft koud en warm water. De kraan is speciaal bedoeld voor openbare ruimtes en industriële omgevingen.

Vitus kranenprogramma

Schell toont ook het Vitus kranenprogramma. Vitus is ontwikkeld om een moderne en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden voor sanitaire ruimtes in publieke ruimtes zoals ziekenhuizen.
Een deel van de Vitus armaturen is elektronisch programmeerbaar. De armaturen zijn wandgemonteerd, waardoor bestaande pijpleidingen en aansluitingen kunnen worden gebruikt.
Schell Vitus is leverbaar als mixed-water wastafelarmatuur of met thermostaat. Alle uitvoeringen hebben een draaibare uitlaat die verkrijgbaar is in verschillende lengtes: 210, 270 of 330 millimeter. De complete lijn wastafelarmaturen bestaat uit 42 uitvoeringen.

Montus wc inbouwmodule

De Montus montagemodule met inbouw spoelreservoir is nieuw in het assortiment en is daarom ook uitgebreid te zien op de VSK stand van Schell. Het Montus inbouw spoelreservoir bezit een duospoeltechnologie waardoor waterbesparing mogelijk is. De Montus montagemodule is onder andere verkrijgbaar voor droogbouw, metselwerk en als andersvaliden uitvoering. Schell Montus is bovendien beschikbaar voor wandgemonteerde wc’s en wc’s die gemonteerd zijn op de grond.

Voor meer informatie kijk op schell.eu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.