Bouwwebinar over renovatie

Nieuws

Bouwwebinar over renovatie

Door: Redactie ArchitectuurNL | 24-02-2014

Een renovatie is geslaagd als de bewoner zich prettig voelt in zijn gerenoveerde woning. Daarom moet renovatie meer zijn dan alleen maar een verbetering van het energielabel. De bewoner moet uitgangspunt zijn en die wil vooral licht, lucht en ruimte.

Dat betogen drie deskundige sprekers in het Eisma Bouwwebinar ‘Renovatie: meer dan energiemaatregel’. Adviseur Haico van Nunen van BouwhulpGroep zal in dit webinar uitleggen hoe je die bewoner centraal kunt stellen en wat dat betekent voor de ontwerpkeuzes bij renovatie. Projectleider Bernard van Dam van woningcorporatie GroenWest uit Woerden zal vertellen over zijn ervaringen met de duurzame renovatie van de Poorters van Montfoort. In dit project zijn tien woningen gerenoveerd tot zogenaamde Active Houses. Architect daglicht en binnenklimaat Marthijn Reekers van Velux Nederland bv zal tot slot meer vertellen over het concept Active House, waarvoor in Nederland inmiddels een alliantie van diverse bedrijven is gevormd.

Het Bouwwebinar vindt plaats op 18 maart, van 12.30 tot 13.30 uur. Aanmelden voor dit gratis webinar kan via www.bouwwebinar.nl. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers en een panel van deskundige moderatoren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.