Brandwerendheid in de utiliteitsbouw

Nieuws

Brandwerendheid in de utiliteitsbouw

Door: Petra Starink | 07-11-2016

Brandwerendheid in de utiliteitsbouw; zaak van ontwerpers en bouwers’. Dat is de titel van het webinar dat Eisma Bouwmedia en Xella aanstaande donderdag 10 november om 12.30 uur houden.

Materie brandveiligheid

Brand is de schrik van elke ondernemer. De gevolgen kunnen ingrijpend zijn, niet alleen voor het bedrijfspand, maar ook voor de continuïteit van de onderneming. De brandveiligheidseisen van het Bouwbesluit zijn primair gericht op het veilig kunnen vluchten en het beheersbaar blijven van de brand. Dat maakt het beperken van omvang en schade een zaak van ontwerpers en bouwers. In dit webinar gaan we in op de soms ingewikkelde materie van brandveiligheid: de eisen aan een ontwerp voor een bedrijfspand, de eisen van de regelgever en verzekeraar, en oplossingen en materialen om de schade te beperken.

De sprekers van dit webinar zijn:
Peter van Meerwijk van Design Engineering Contracting (DENC). Hij gaat in op de eisen die overheid, verzekeraar en opdrachtgever hebben bij (grote) bedrijfspanden.

Jeroen Stephan van S&W Consultancy. Hij gaat dieper in op de regelgeving: de lastige materie die het Bouwbesluit op dit onderdeel is, en de NEN6060 waarmee grotere compartimenten kunnen worden berekend.

Jan IJzerman van Xella. Hij gaat in op de rol van de leverancier als adviseur en technische oplossingen die voorhanden zijn.

Inschrijven

Het webinar wordt gehouden op donderdag 10 november van 12.30 uur tot 13.30 uur. Deelname aan het webinar is gratis. Inschrijven kan  hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.