BNA Architectendag in teken van waarden

Evenementen

BNA Architectendag in teken van waarden

Door: Redactie ArchitectuurNL | 01-11-2021

De BNA Architectendag op 4 november in De Kazerne in Eindhoven staat in het teken van waarden. Wat is de betekenis van architectuur voor mensen en de aarde, en hoe meet je de impact ervan op economie, ecologie en samenleving?

Uitreiking BNA Kubus aan Ton Schaap

De BNA Architectendag begint met een plenair debat, waarna de bezoekers verschillende interactieve sessies kunnen volgen over diverse onderwerpen die betrekking hebben op waardecreatie in de breedste zin van het woord. Aan het eind van de dag wordt de BNA Kubus uitgereikt aan stedenbouwkundige Ton Schaap. Onder leiding van BNA-directeur Fred Schoorl gaan Ton Schaap, stedenbouwkundigen Don Murphy en Marlies de Nijs, en Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving Wouter Veldhuis met elkaar in gesprek over ‘De supervisor van morgen voor de stad van morgen’.

Het programma op 4 november duurt van 13.30 tot 18.30. Bekijk het programma hier

BNA Architectendag

De BNA Architectendag is een jaarlijks event dat verdieping en achtergronden biedt op de belangrijkste ontwikkelingen van het architectenvak en de maatschappij en wordt georganiseerd voor en door BNA-leden. . Je kunt er kennis opdoen via experts, samenwerken én samen denken over actuele vraagstukken en elkaar ontmoeten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.