Krachten bundelen op BouwBeurs 2019

Evenementen

Krachten bundelen op BouwBeurs 2019

Door: Petra Starink | 17-07-2018

Tijd om de krachten te bundelen. Dat is het thema van de BouwBeurs, die van 4 tot en met 8 februari 2019 wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Marian Verheij, onlangs aangetreden als de nieuwe Brand manager van BouwBeurs: “In een hoog tempo verandert de markt onder invloed van complexe vraagstukken. Denk aan een gasloos Nederland, maar ook aan grote woningtekorten. Dit vraagt nieuwe antwoorden en nieuwe vormen van samenwerking. De complexiteit is zo groot dat bundeling van krachten hard nodig is. Dat vertalen we op de BouwBeurs.

Bouwproces

Veel aandacht wordt besteed aan de digitalisering van het bouwproces, renovatie, energietransitie/energie neutraal bouwen, circulair bouwen en personeel & veiligheid. “In al deze thema’s speelt de bouw een cruciale rol. Er gebeurt zo enorm veel; BouwBeurs is de exponent van die ontwikkelingen. We brengen ze in beeld en clusteren ze. Op verschillende manieren komen ze straks terug op de beursvloer. Hierbij wordt vooral gelet op het zelf zien, doen en ervaren. Bijvoorbeeld op een van de vakpleinen.”

Kennismaken met nieuwe producten op BouwBeurs

Kennismaken met en het uitproberen van nieuwe producten is de belangrijkste reden voor beursbezoek. Binnen het expositieprogramma wordt hieraan extra aandacht besteed. Daarnaast kent de beurs een groot aantal extra activiteiten. Naast nieuwe activiteiten, zoals het Nieuws Café met continu interviews over actuele ontwikkelingen, kan de bezoeker ook rekenen op een aantal activiteiten in de categorie ‘wegens succes geprolongeerd’. Voorbeelden hiervan zijn: het Gala van de Nederlandse Bouw, De Nederlandse Bouwprijs en het BouwBeurs Café.

BouwBeurs 2019
4 t/m 8 februari 2019
Jaarbeurs, Utrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.