Verduurzamen 2.0: van circulair tot warmtepomp

Evenementen

Verduurzamen 2.0: van circulair tot warmtepomp

Door: Redactie ArchitectuurNL | 23-04-2019

Dinsdag 21 mei organiseert Eisma Bouwwebinar, in samenwerking met Vaillant, het webinar ‘Verduurzamen 2.0: van circulair tot warmtepomp’.
Nederland moet van het gas los. De roep om warmtepompen en andere energieopwekkers neemt daarmee toe. Is dat voldoende? Door biobased te bouwen én gebruik te maken van die nieuwe energieopwekking kun je tot de ultieme duurzame woning komen. Maar hoe kun je beide vormen nu het best combineren? Die en meerdere vragen gaan we beantwoorden tijdens het webinar ‘Verduurzamen 2.0; van circulair tot warmtepomp’, op dinsdag 21 mei van 12.30 tot 13.30 uur.

Duurzaam energie opwekken

De focus bij het verduurzamen van gebouwen ligt momenteel heel erg op duurzaam energie opwekken. Op zich positief natuurlijk. Geen gasgebruik en minder CO2-uitstoot, dat klinkt goed. We zijn massaal woningen aan het upgraden naar ‘nul-op-de-meter’. Steeds meer gebouwen krijgen zonnepanelen op het dak en we zetten breed in op energie besparen. Maar pakken we daarmee het probleem aan bij de kern? Die vraag loopt als een rode draad door dit webinar.

Spreker Patrick Schreven

Sprekers bij dit webinar zijn Patrick Schreven, voorzitter van Ecobouw Nederland. Tevens eigenaar van bouwbedrijf ECO+ Bouw en Mark van de Ree van Vaillant. Het webinar wordt gepresenteerd door Koen Wieriks, content marketingjournalist bij Eisma Bouwmedia.

Deelname gratis webinar

Deelname aan het webinar is gratis. Inschrijven is eenvoudig en kan hier
Meer informatie over dit webinar en andere Bouwwebinars is hier te vinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.