Afstudeerwerk TU Delft Architectural Engineering

Exposities

Afstudeerwerk TU Delft Architectural Engineering

Door: Petra Starink | 20-07-2020

Tot en met 10 januari 2021 is op de faculteit Bouwkunde van TU Delft de online Virtual Reality tentoonstelling ‘The News of Progress 2.0′ te zien met meer dan 30 recente afstudeerprojecten van studenten van de afstudeerstudio Architectural Engineering.

Integratie van techniek in architectuur

De studenten presenteren hun werk binnen 5 verschillende thema’s: 1 Million Homes, Second Life, Sint Maarten, Harvesting en Shared Heritage. Binnen alle projecten staat de integratie van techniek in de architectuur centraal.

Virtuele rondleiding

Het werk wordt gepresenteerd met een virtuele rondleiding door de Oostserre op de faculteit Bouwkunde. Per project kunnen de panelen worden vergroot en kan worden doorgeklikt binnen de modellen, waardoor een virtuele 3D-wandeling van het ontwerp mogelijk wordt.

Bezoek de VR-tentoonstelling hier.

Architect Thijs Asselberg

De leerstoel Architectural Engineering (aE/intecture) wordt sinds 2008 geleid door architect Thijs Asselberg. Samen met een bevlogen staf van docenten, onderzoekers en studenten geeft hij vorm en inhoud aan het onderzoeks- en ontwerpprogramma aE/intecture dat staat voor het integreren van innovaties in architectuur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.