Han de Groot per 1 april 2023 interim-directeur BNA

Actualiteiten, Nieuws, Personalia

Han de Groot per 1 april 2023 interim-directeur BNA

Door: Redactie ArchitectuurNL | 23-03-2023

Per 1 april 2023 vervult Han de Groot op interimbasis de rol van directeur bij de Branchevereniging van Nederlandse Architectenbureaus (BNA). Hij volgt hiermee Fred Schoorl op, die na 12 jaar afscheid neemt van de BNA als directeur.

Het BNA-bestuur heeft ervoor gekozen om de rol van directeur tot eind van dit jaar op interimbasis in te vullen. Op deze manier kan zij in de tweede helft van het jaar de uitkomsten van lopende herijkingen en ontwikkelingen betrekken in het opstellen van een toekomstgericht functieprofiel voor een nieuwe directeur. Hij zal de BNA hierin adviseren en beschikbaar zijn voor 3 dagen per week.

Jolijn Valk is voorzitter van BNA en kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking met Han de Groot: “Han is een zeer ervaren verenigingsdirecteur en -adviseur die de kracht van een goede samenwerking begrijpt en deze ook praktisch tot uitvoering kan brengen”.

Han de groot

Han de Groot (57) heeft bijna 25 jaar ervaring in de wereld van brancheverenigingen (o.a. MKB-Nederland). Daarvoor was hij werkzaam in het bedrijfsleven en in de adviessector (Arcadis, KLM, Ernst & Young). Sinds 2010 werkt hij vanuit zijn eigen bureau als adviseur en interim-manager voor verenigingen. Hij heeft als (interim-)directeur de afgelopen jaren gewerkt voor o.a. de VHG (hoveniers en groenvoorzieners), Bouwend Nederland (regio Oost), Tuinbranche Nederland en de VPN (substraatfabrikanten).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.