‘Het virtuele’ thema op jonge architectendag

‘Het virtuele’ thema op jonge architectendag

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 23-09-2009

Op zaterdag 7 november 2009 organiseert de BNA in samenwerking met het NAi de tweede BNA Jonge Architectendag. Dit jaar is het thema ‘Het virtuele’.

‘Het virtuele’ is niet meer weg te denken uit ons werkend bestaan en onze vrije tijd. Ontwerpers én gebruikers van gebouwen en de openbare ruimte komen er dagelijks mee in aanraking. De virtuele wereld loopt als een rode draad door de programmering van deze interactieve dag.


Virtuele ontwerpwereld

In workshops komt een mix van onderwerpen aan de orde die een brug slaat tussen de ‘virtuele’ ontwerpwereld en de beroepspraktijk van de jonge architect. De workshops worden ingeleid met een plenaire sessie waarin de verschillende invalshoeken, toepassingen en implicaties van ‘het virtuele’ voor de jonge architect aan bod komen. In een afrondend debat wordt gereflecteerd op de dag. De dag wordt afgesloten met een ontspannen, informele en flitsende speeddating waarin iedereen aan tafel kan met de sprekers, workshopleiders, medewerkers van de BNA en het NAi, om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. In oktober volgt het volledige programma en het inschrijfformulier.

Bron: BNA

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.