Mijn huis Mijn architect

Mijn huis Mijn architect

Nieuws
Door: Jacqueline Knudsen | 21-09-2011

Op zaterdag 24 september en zondag 25 september maakt ‘Mijn huis Mijn architect’ zich al weer op voor de 12de editie. In dit weekend zetten alle 140 deelnemende architecten, en hun bouwheren de deuren open van hun meest recente realisaties over heel Vlaanderen.

Vakbekwaam en onafhankelijk architect

Mijn Huis Mijn Architect is een initiatief van de Orde van ArchitectenVlaamse Raad en heeft tot doel kandidaat-(ver)bouwers in contact te brengen met de mogelijkheden van een vakbekwaam en onafhankelijk architect. Over heel Vlaanderen kunnen er zo’n 140 woningen (zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten) worden bezocht in het bijzijn van de architect. Ook dit jaar gaat extra aandacht naar energie- en budgetvriendelijkheid (respectievelijk 40 en 44 projecten).
Bestaande realisaties gaan bezichtigen is de beste manier om de juiste keuze te maken in het (ver)bouwproces. Een huis moet niet enkel mooi zijn maar ook comfortabel en functioneel. Een onafhankelijke architect speelt hierin een belangrijke rol. Het openhuizenweekend  is dan een unieke gelegenheid om even binnen te kijken bij prachtige architecturale parels.

De 140 woningen zijn gratis te bezoeken, het is echter wel noodzakelijk om vooraf te registreren .

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.