Open Dag Depot 2023

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Open Dag Depot 2023

Door: Redactie ArchitectuurNL | 17-09-2023

Op zaterdag 23 september opent Depot Boijmans Van Beuningen haar deuren voor iedereen die een bezoek wil brengen. Tijdens deze Open Dag Depot 2023 biedt het museum rondleidingen, kunst en workshops; dit in het kader van de start van het culturele seizoen. Geen ticket, geen tijdslot.

De Open Dag Depot 2023 vindt plaats gedurende de reguliere openingstijd van het Depot: van 11 uur tot 17 uur. Het museum zorgt voor een maximum aantal rondleiders die bezoekers in groepen aan de hand kunnen nemen om zo het gebouw en de architectuur te verkennen. Bezoekers hoeven zich hiervoor niet op te geven.

Uiteraard kunnen mensen ook zonder rondleiding een bezoek brengen. Honderden kunstwerken uit de museumcollectie zijn te zien verspreid door het gebouw. Voor kinderen is er een speciaal educatief programma. Verder is er muzikale programmering.

Programma

Er zijn zaterdag verschillende presentaties geopend. Bijvoorbeeld de Hoogtepunten (schilderwerk van o.a. Basquiat, Bosch, Kandinsky en Morisot) en de nieuwe presentatie Kunst tussen de ruïnes. Deze laatste presentatie biedt schilderijen en tekeningen uit de collectie die het verhaal vertellen van Rotterdamse kunstenaars tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bovenste verdieping, met restaurant Renilde en een panoramisch uitzicht op de skyline van Rotterdam, is natuurlijk geopend.

Open Dag Depot 2023

Depot Boijmans Van Beuningen, Museumpark 24, Rotterdam. 11:00-17:00. Geen ticket nodig, geen tijdslot vereist. Iedereen is welkom! Meer informatie: www.boijmans.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.