Jaarboek Architectuur zoekt projecten

Jaarboek Architectuur zoekt projecten

Nieuws
Door: Petra Starink | 01-08-2012

De redactie van de 26e editie van het Jaarboek Architectuur in Nederland 2012/13 is op zoek naar projecten die in 2012 gereed zijn gekomen en nodigt ontwerpers hun projecten voor te dragen. De projectdocumentatie kan tot en met maandag 3 september 2012 worden ingestuurd.

Projecten in 2012 gereed

Voor het projectendeel van het Jaarboek wil de redactie graag informatie ontvangen over projecten die in de loop van 2012 gereed gekomen zijn, of nog gereed komen. De eerste selectie vindt plaats aan de hand van projectdocumentatie.

Het Jaarboek Architectuur in Nederland blijft uiteraard in de al jarenlang succesvolle opzet bestaan. Bij de 26e editie, die in april 2013 zal verschijnen, is een nieuwe redactie samengesteld, bestaande uit Tom Avermaete (universitair hoofddocent faculteit bouwkunde, TU Delft), Hans van der Heijden (architect, medeoprichter biq architecten), Edwin Oostmeijer (zelfstandig projectontwikkelaar) en Linda Vlassenrood (curator, architectuurcriticus en programma directeur International New Town Institute).

Inzenden voor maandag 3 september naar [email protected]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.